Monday, September 14, 2009

jelajah ke negeri BORNEO

pada 9 sept - 12 sept 2009, mula r jelajah aku ke negeri bawah BAYU.. konon2nya lawatan sambil belajar tapi hakikatnya lawatan abeskan duit huhuhu...

perjalanan agak memenatkan r cam perjalanan aku balik JOHOR.. sampai je kat LCCT lepak2 kat citu tunggu flite group masing2.. nasib bek aku dah da pengalaman tunggu flite lama2 nie..huhu..

tempat yang aku g kat BORNEO nie: Sek SEMBULAN(takut kene posting cini) huhu.., Pasar Filipina (tuk abeskan duit.. tapi ak tak interested pun tuk membeli), perkampungan Budaya MONSOPIAD (pose2 kat perkampungan nie ag Madame mahany and Mr Su), Shopping Complex 1 BORNEO (buka posa n abeskan masa).. lawat masjid (ala2 masjid terapung kat ganu; aku pun tak tau nama ape).. Pasar malam (barang murah dari pasar Filipina), Kundasang (beli buah-buahan), Poring (canopy walk n rendam kaki kat air panas)

maybe nie lawatan terakhir kiteorg r b4 bergelar TEACHER taun depan.. g sana ada yang dah cop sek tuk tahun depan.. hehehehehe







4 comments:

  1. tahun depan insyaAllah shy kena datang sini lagi..koh3...

    ReplyDelete
  2. syai ke yang dah booking tuh?

    ReplyDelete
  3. dengar2 aritue yg datag sana banyak org pantai timur..huhu

    ReplyDelete